Hypotheekadviseur voor Starters

seh

Starters hebben het moeilijk op de huizenmarkt, maar er zijn mooie startershypotheken. De bij ons aangesloten erkend hypotheekadviseurs helpen onafhankelijk bij het zoeken naar de beste startershypotheek. Een echte startershypotheek op maat dus! En de eerste stap op weg naar je droomhuis!

Goed passende startershypotheek
Een startershypotheek wordt door veel banken aangeboden, ze verschillen wel. Op basis van een goed onderbouwd startershypotheek plan zijn er genoeg mogelijkheden om je droomhuis te kopen. Er is dus ook voor jou een optimale startershypotheek!

Persoonlijk en erkend hypotheekadvies
De bij ons aangesloten erkend hypotheekadviseurs, zijn echte hypotheekspecialisten. Zij brengen jouw woonwensen in kaart, maken een goede analyse van je financiële situatie en komen met een persoonlijk hypotheekadvies voor de best passende startershypotheek. Omdat zij allemaal onafhankelijk zijn, kunnen ze een hypotheekvoorstel maken voor de startershypotheek met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Compleet starters pakket
Jouw startershypotheek wordt tot in de puntjes verzorgd. Maar de erkend hypotheekadviseur kan méér voor je doen. Zo kunnen zij ook onafhankelijk adviseren over passende (huis)verzekeringen. Een compleet starters pakket dus!

Ga je droomhuis achterna en laat ons je helpen bij de best passende hypotheek. Neem gratis contact met ons op!