Budget advies voor Starters woonmarkt

Of u nu een koopwoning of een huurwoning gaat betrekken, er gaat voorgoed iets veranderen in uw leven. Voortaan heeft u te maken met woonlasten.

Uit de praktijk weten wij dat veel starters geen goed beeld hebben van hun toekomstige financiële situatie. Hoe belangrijk is een overzichtelijke administratie? Wat is precies het vrij besteedbare bedrag? Wat moet er gereserveerd worden? kortom: hoe ga je om met het maandelijkse budget?

De meeste jonge mensen zitten vol plannen en levenslust. Eigen woonruimte en - vaak - een partner: wat wil je nog meer? ln dat enthousiasme ziet de toekomst er in alle opzichten rooskleurig uit. Ook in financieel opzicht.

Budgetadvies voor starters betekent bewustwording.

De budgetadviseur gaat meteen aan de slag. Jullie maken samen een reële inschatting en komt er interactief een financiële begroting tot stand. Direct bruikbaar! Het begin van een verstandige financiële huishouding.

GOED OMGAAN MET GELD DANKZIJ BUDGETADVIES

De schuldsanering is voor elke starter een schrikbeeld. Toch zijn het diezelfde starters die soms onverwacht in de
problemen komen. Niet omdat ze te weinig verdienen, maar omdalze teveel uitgeven. Dit is gemakkelijk te voorkomen
- de ervaring leert het - door een korte training Budgetadvies.

Budgetadvies is een korte training van circa 2 á 3 uur; kosten slechts 100,00

De ervaren budgetcoach en -adviseur Alinda van den Hul helpt starters in een paar uur bij het opzetten van een verstandige financiële huishouding.

. Hoe zet je een eenvoudige maar doeltreffende administratie op?
. Hoe plan je uitgaven en inkomsten?
. Met welke vaste lasten moet je rekening houden?
. Hoe kan je slim besparen en boodschappen doen?
. Hoe ga je om met sparen en lenen?

Het is de investering meer dan waard. En omdat voorkomen beter is dan genezen, ontmoet de budgetadviseur starters liever als budgetadviseur dan als budgetcoach bij geldproblemen.

Wilt u meer weten over budgetadvies voor starters? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij brengen u graag in contact met onze gecertificeerde budgetadviseuse Alinda van den Hul of ga naar de website alindavdhul.nl.